dimecres, 24 de juliol del 2013

Vancouver 2

Downtown

Comencem la segona ruta en la cantona de Robson St. amb Granville St., dos dels carrers més comercials de Vancouver, aquí trobareu les grans marques i centres comercials. A Robson St. direcció oest passareu pel Vancouver Art Gallery, centre de cultura contemporànea.
Detall del barri gay
Seguim recte fins al carrer Burrard direcció sud fins a Davie St. direcció oest, aquí comença el West End, o també conegut com el barri gay. Un munt de locals de moda, restaurants i pubs amb banderes multicolor arreu.


Molt a prop d'aquí podem veure el Roedde House Museum, a 1415 Barclay St. Una mansió de 1893 que reflexa el Vancouver dels pioners. A la zona es poden veure algunes cases més d'aquest estil.
Roedde House Museum










Direcció oest arribem a Denman St. on girem a la dreta. El carrer és un crisol de restaurants barats i multi étnics, aquí trobareu una gran oferta gastronòmica, des de la millor cuina asiàtica fins a africana. És un bon lloc per dinar abans de començar la ruta pel Stanley Park.

Des del Devoniar Harbour Park iniciem la seawall walk, un recorregut circular pel parc més gran de Vancouver, el pulmó verd de la ciutat. El camí d'uns 9km. que bordeja la costa és ideal fer-ho en bicicleta. L'Stanley Park conté diverses atraccions, un aquari, rèpliques de totems indis, miradors del skyline de Vancouver, senders entre boscos frondosos, llacs amagats, platges... Ideal per fer una mica d'esport i gaudir de la natura.
Totems a Stanley Park
Després de recórrer el parc, tornem a agafar el seawall walk fins arribar al Cauldron (peveter) que ens recorda els JJOO d'hivern que va acollir la ciutat el 2010. Al costat hi teniu la terminal de creuers, el Canada Place, que també acull un centre de convencions.
Peveter JJOO Hivern 2010
A prop del port, hi ha una atracció onteressant per veure bones vistes de la ciutat, es tracta del Vancouver lookout. Un mirador de 177m amb vistes de 360°. L'entrada permet pujar tantes vegades com vulguis durant el dia, per tant és molt recomanable pujar de dia i tornar per veure la posta de sol.

Vistes del centre de Vancouver

Vancouver by night

Marine Building
Agafem el Burrard St. per anar cap a l'hotel peró abans fem una última parada en el número 335 al Marine Building, el primer gratacel de la ciutat d'estil art déco de 22 pisos que és un homenatge al pasat marítim de la ciutat.


Un bon lloc per fer parada i fonda és el B&B The Kingston Hotel (www.kingstonhotelvancouver.com), en el carrer Richards, 757. Està molt cèntric, no és car i les instal·lacions són bones, igual que l'atenció del personal. Nosaltres l'hem trobat per booking.com.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada