dissabte, 27 de juliol del 2013

Vancouver Island: Victoria

Ara que ja hem llogat el cotxe inicem la ruta per la British Columbia. Des de Vancouver la nostra primera destinació serà l'illa de Vancouver. Per arribar-hi és molt fàcil, agafem la 99 direcció Richmond, un cop creuat el túnel de George Massey, girem a la dreta per la 17 fins a la terminal dels ferries de Tsawwassen. El ferry fins a l'illa costa uns 15$ per persona més 50$ per cotxe, preus orientatius a 2013. El trajecte dura una hora i mitja aproximadament. Per a més info: www.bcferries.com.
El ferry us deixarà a la badia de Swartz, des d'aquí hi ha 30 km fins a la ciutat de Victoria.

Victoria és la capital de la Columbia Britànica, però molt més petita i anglesa que Vancouver. Dit això, amb una visita d'un dia teniu més que suficient per veure la ciutat.
Edificis del Parlament
Victoria conserva edificis de l'època victoriana, i com a principals atractius turístics destaquen els edificis del Parlament (entrada gratuïta i sense controls de seguretat, excepte per entrar a una sessió del parlament on us faran deixar tot); el Royal BC Museum, museu d'història natural i sobre cultures indígenes; el Fairmont Empress Hotel, edifici històric cobert d'heura i amb vistes al port i la casa d'Emily Carr, casa natal de la pintora més famosa de BC i amb mobles d'època.
Detall del totem de Beacon Hill Park
A més a més recomanem fer un passeig per Beacon Hill, un parc amb el totem més alt del món, múltiples camins i vistes a l'oceà. I deixeu-vos portar per l'animació del carrer Government i Chinatown, a l'alçada del carrer Fisgard on trobareu la porta d'entrada al barri. A prop teniu el Fan Tan Alley, un carreró amb botigues vintage.
Per dormir ens hem quedat a l'alberg Ocean Island, a Pandora St. 791 (www.oceanisland.com). L'habitació que hem agafat era com un armari, crec que mai havíem estat en un lloc tant petit, però bé, si només voleu dormir està bé de preu,  més tenen altres tipis d'habitacions, per compartir o suites més grans. Disposa de cuina i menjador comunitari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada