dijous, 5 d’agost del 2021

Àfrica Experience II: Botswana i cascades Victòria (Zimbàbue)

Vam quedar tan encantats del nostre primer viatge a Àfrica (vegeu Àfrica Experience!: un viatge per Kenya i Tanzània) que l'estiu de 2019 vam decidir tornar-hi, però aquest cop a l'Àfrica austral, a Botswana

El primer itinerari al continent africà el vam fer amb l'agència Kananga, si heu llegit les nostres entrades d'aquella destinació, veureu que vam quedar-ne molt satisfets. Així doncs, hem confiat altre cop amb aquesta empresa per viatjar-hi. Aquí podeu veure les opcions d'itineraris que tenen, nosaltres vam escollir la Ruta del Río Perdido Clásico de setze dies.

De fet, aquest va ser l'últim viatge abans que la COVID-19 ho capgirés tot. Ara que revivim la nostra ruta, ens recordem de com era gaudir d'una destinació sense mascaretes, ni gels hidroalcohòlics, ni distàncies de seguretat (bé, amb els animals salvatges sí)... aliens a tot el que vindria pocs mesos més tard. Esperem que aviat puguem tornar a viatjar com ho fèiem abans... paciència!

Què, ens acompanyeu? ;)

Botswana

La seva extensió supera la d'Espanya, quasi arriba als 600.000 km², però escassament poblat (gairebé 2.300.00 hab.), la seva densitat de població es queda prop de 4 hab./km². Així que us podeu fer una idea d'extenses zones on només viuen animals salvatges. De fet, això és el que fa que sigui una de les principals destinacions africanes per fer un safari. A Botswana viu l'extensió més gran d'elefants del planeta, això si no evitem que persones com el Rei emèrit es dediquin a caçar-los...

La nostra ruta pel país inclourà:

  • Reserva forestal de Kasane
  • Parc nacional de Chobe (Ribera del Chobe i Savuti)
  • Makgadikgadi pans (salar) i riu Boteti
  • Delta de l'Okavango
  • Reserva de Moremi
  • Cascades Victòria (Victoria Falls - Zimbàbue)
Si voleu llegir més coses del país, us recomanem consultar la pàgina a la Viquipèdia. Us servirà per fer-vos una primera idea.

Ara sí, aquí comença l'explicació del nostre viatge. Desitgem que gaudiu de la lectura!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada