dimarts, 10 d’agost del 2021

Botswana: Parc Nacional del Chobe III - Ribera del Chobe

     Sortirem de l'àrea de Savuti en direcció altre cop a Kasane, travessant tot el Parc Nacional del Chobe per una carreta - pista plena de pols. Després podreu veure una foto de com vam quedar... Nota de l'autor: no aneu a la perruqueria abans, si heu de fer aquest trajecte. Pararem a dinar a Kachikau, a uns 70 km de Savuti.

En total hauran estat unes 4 hores de viatge fins a Kasane (uns 160 km), però penseu que hem creuat el parc i per tant hi ha moltes possibilitats de veure bandades de girafes o elefants travessant les pistes. 

Per això és d'agrair que després de dies dormint en tendes i amb dutxes mòbils, puguis passar una nit en un hotel, i si és el Water Lily Lodge millor! Situat a la riba del Chove té totes les comoditats que puguis esperar. Habitacions àmplies ben equipades, piscina, un bon bufet al restaurant, possibilitat de fer safaris en 4x4 o barca...

Després d'una dutxa reconstituent (la necessitàvem!!) farem un safari en barca per la ribera del riu Chobe, vorejant l'illa de Sidudu. Per cert, el riu fa de frontera amb Namíbia, en un tram de territori que separa Angola i Botswana. Així doncs, ara tenim una perspectiva diferent del parc (el primer cop vam fer un safari en 4x4, vegeu l'entrada d'aquest bloc).

L'endemà al matí tornarem a fer un creuer pel riu, però aquest cop amb l'esmorzar servit en el vaixell. Tota una sorpresa que ens ha preparat l'Anna amb la complicitat de l'equip del Water Lily. Detalls com aquest són els que indiquen que estem fent un viatge que no té preu, on el tracte i l'atenció donada són excel·lents.

Entre els dos safaris fluvials veurem elefants, cocodrils, varànids (Monitor lizard), hipopòtams (també els veurem copular 💖💖🦛🦛), búfals, babuïns, garses, cormorans, marabús, antílops, blauets, àligues pescadores...












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada