dilluns, 9 d’agost del 2021

Botswana: Delta de l'Okavango II - Moremi Game Reserve

    Sense abandonar el Delta de l'Okavango entrarem a la Reserva de Moremi, que ocupa un terç de la superfície del Delta. Per iniciativa de la dona del cap Moremi, de la tribu Batawana, qui estava preocupada pel descens de la fauna salvatge per la caça descontrolada i el desenvolupament de la ramaderia, va proposar que la zona fos protegida. Així doncs, el 1963 fou la primera reserva a l'Àfrica creada per la població local. 

La reserva representa un ric i divers ecosistema format per terres seques, aiguamolls, rius, llacunes, bassals, prades àrides, boscs de Mopane (l'arbre característic del país) i acàcies. És tot un paradís pels animals salvatges, aquí es poden contemplar (amb sort) els Big Five.

Hi arribarem en avioneta fins a Maun, un vol que ens permetrà tornar a veure des de l'aire el fabulós Delta. Després agafarem vehicles 4x4 que ens conduiran a la zona de Khwai, on tornarem a dormir dues nits en tendes de campanya molt confortables.

A Moremi viurem l'experiència única i increïble que hom espera d'un safari. La concentració i diversitat de fauna és al·lucinant: elefants, hipopòtams, cocodrils, búfals, nyus, cudús, gaseles, girafes, zebres, cobs lichis, antílops d'aigua, babuïns, facoquers i infinitats d'ocells. I no ens oblidem de l'estrella, un lleopard que ens donarà un espectacle sorprenent, allò que podem veure en un documental del National Geographic. Després d'aquesta aventura, que més dona si no hem vist lleons o rinoceronts, els animals són imprevisibles, però l'estada a Moremi no ens ha defraudat.














I no, no ens hem oblidat! Aquí us deixem amb el nostre documental "National Geographic" del lleopard i la seva presa, prepareu les crispetes.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada