dissabte, 11 d’agost del 2012

Segòvia i Àvila, dues ciutats patrimoni de la humanitat

Seguim fora de la ruta del vi per visitar dues ciutats patrimoni de la humanitat.
Aqüeducte

Segòvia, ens dóna la benvinguda amb el seu imponent Aqüeducte, edificat al s.I compost per 166 arcs recolçats sobre 120 pilars. La ciutat està plena de palaus del s.XV i esglésies pintoresques repartides per tota la ciutat. Com a totes les poblacions que estem visitant la catedral hi destaca. Edificada a partir del 1525 i d'estil gòtic tardà. L'altre gran emblema de la ciutat és l'Alcazar del s.XII i antiga fortalesa reial.
Cochinillo
No us podeu marxar de la ciutat sense provar el cochinillo que serveixen la majoria de restaurants de la ciutat. Nosaltres us aconsellem el restaurant Hidalgo al C. Jose Canaleja, situat dintre d'un antic palau del s.XIII, (www.el-hidalgo.com / 921 463 529). 
Per pernoctar us recomanem l'alberg de joventut, Emperador Teodosio, (www.reaj.com / 921 441 111), molt econòmic i a pocs minuts del centre.



Muralles d'Àvila
Àvila, a pocs kilòmetres des de Segòvia per la N110, és una ciutat envoltada de muralles digne de ser vista. Amb la muralla millor conservada d'Espanya, construïda durant el s.XII i formada per 88 torres, 6 portes d'accés i un perímetre de 2,5km. A dins de la ciutat trobareu múltiples palaus i mansions que denoten el poder de la ciutat, datats entre el s.XIII i XV. A més a més, per aquells més devots, la ciutat va veure créixer Santa Teresa de Jesús el s.XV. Hi trobareu el monestir dedicat a la santa del s.XVII i múltiples pastisseries que venen les yemas de Santa Teresa. 
La catedral d'Àvila està integrada en la muralla i va ser edificada a partir del s.XII. Si voleu veure una vista magnífica de la ciutat us recomanem anar al mirador de Cuatro Postes, a la carretera en direcció a Salamanca. Per acabar el dia us podeu quedar a dormir al Hostal El Rastro just entran per la Porta del Rastro (www.elrastroavila.com / 920 211 218), l'habitació doble amb bany i aire condicionat a 40€.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada