dijous, 8 d’agost del 2013

En ruta 3 (per l'aire)

Vancouver-Los Angeles-San Francisco
Ens toca creuar l'oest americà, més de 2000km. que fem amb avió per després tornar a pujar a San Francisco... ja se sap, vols barats implica escales...
Hollywood des de l'aire
Això sí, tenim la sort que ens ha tocat finestra i podem gaudir de les vistes de les illes de Vancouver, la costa de l'estat de Whasington (Seattle inclós), Oregon, els deserts de Califòrniai les vistes aèries de la immensa ciutat de Los Angeles. Fins i tot, hem vist les lletres de Hollywood.
De l'aeroport de Los Angeles, només podem dir que està molt mal senyalitzat, no hem vist cap indicació per fer la connexió del vol, i vam haver de preguntar 3 vegades per localitzar com ho havíem de fer per anar d'una terminal a l'altre.
Un cop a San Francisco agafem un shuttle (furgoneta-taxi compartit) que costa 18$ el primer passatger i 10$ els següents acompanyants. Ens porta a cada un dels passatgers a la seva destinació i el conductor s'espera a que estiguis sa i estalvi. Com que la nostra destinació és a una illa (Treasure island) fora del centre de la ciutat creiem que és la forma més econòmica d'arribar-hi.
L'allotjament aquest cop l'hem reservat a través d'Airbnb, vam trobar una casa d'una dona super agradable i molt hospitalaria. La veritat és com estar a casa teva, a més a més ens hem trobat amb l'agradable sorpresa d'un sopar de celebració del Ramadan al qual ens vam convidar. L'anfritriona no té problemes de fronteres ni de religions i ajunta en una mateixa taula: cristians, jueus i musulmans, tot una reunió integradora que ja voldrien a l'ONU.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada