dijous, 1 d’agost del 2013

En ruta per la British Columbia

Com ja sabeu, les distàncies en aquest país són tant llargues que hem de dedicar una jornada a creuar l'estat fins arribar quasi a les Muntanyes Rocalloses.
Des de Lillooet fins al poble de Golden hem recorregut 530km. creuant muntanyes; llacs; rius; ranxos del més pur estil americà, amb rodeos i tot... és a dir, un crisol paisatgístic que val molt la pena. Però, si voleu arribar a les Rocalloses s'ha de fer...
In the middle of Nowhere
Una recomanació, penseu a omplir el dipòsit de gasolina, pot ser que la gasolinera més propera estigui a 150km. i això que anem per la Highway 1.
I perquè ens hem quedat al poble de Golden? Doncs perquè estem a mig camí de 5 parcs nacionals, i aquest fet fa que sigui una bona base d'operacions. I a més a més, hem trobat un hostel del més recomanable, el Dreamcatcher Hostel (www.dreamcatcherhostel.com). Les habitacions (per compartir i/o privades) estan molt bé i la cuina és una de les millors que mai hem vist, té de tot i més.
I si afegim el bon tracte del personal (fins i tot hi treballa una noia de BCN!!) que us explicarà amb tot detall tot el què podeu fer a la regió, el converteixen en una de les millors opcions d'allotjament!!
I si voleu sortir a sopar, us fem una altra recomanació, el The Island (www.islandrestaurant.ca). Bona cuina i bon tracte a preus raonables.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada