dijous, 29 d’agost del 2013

New York: Brooklyn

Tot viatge a New York hauria d'incloure una visita al barri de Brooklyn, i més enllà d'on acaba el famós pont del mateix nom.
Mercadillo de Williamsburg
Aquí us presentem 3 interessants propostes per descobrir aquest barri immens, 3 vegades més gran que Manhattan:
1. Williamsburg: el nou barri de moda de la ciutat on s'hi estan traslladant els moderns, artistes, músics, dissenyadors... Situat al cantó del East River té com a eix principal Bedford Av. entre els carrers Metropolitan Av. i la N 10th St. La zona està plagada de restaurants i botigues fashionetis. A més a més, els diumenges (de 10 a 17 h) acull un mercadillo de roba i mobles retro i vintage al costat del riu, al final de la 7th St. Molt interessant, hi trobareu de tot!! En el mateix carrer 7th també hi teniu el Artist & Fleas (dissabtes i diumenges de 10 a 19 h), un altre mercadillo d'artistes i dissenyadors on podeu acabar de fer les compres més originals.
Vistes des de Williamsburg
Tingueu en compte, que des de Williamsburg tindreu una de les millors vistes de Manhattan. I si us entra la gana, podeu fer el tradicional brunch. Aquí us deixem una bona recomanació, el Cafe Mogador al 133 de Wythe Av.
Cafe Moto
Un altre proposta anant més endins de Brooklyn és al Cafe Moto (www.cafe-moto.com) al costat del metro Hewes St. Música en directe i bon menjar.
2. Brooklyn Heights: la seva situació privilegiada amb bones vistes del sud de Manhattan i els seus carrers tranquils fan que siguin una de les zones més cares de la ciutat. Gaudireu d'un passeig pel Brooklyn Heights Promenade contemplant les vistes i volteu pel barri, trobant curiositats com la casa on va viure Truman Capote (70 Willow St.). Per acabar podeu sopar al Grimaldi's (www.grimaldis.com) una de les pizzeries més famoses de la ciutat, ara bé, estigueu disposats a fer cues molt llargues... Des d'aquí podreu tornar a Manhattan, creuant el famós pont de Brooklyn.
Pont de Brooklyn
3. Coney Island: a una hora de metro des del sud de Manhattan arribareu al famós parc d'atraccions de Coney Island, on també hi teniu les platges de la ciutat. Sí, aquesta ciutat també té grans plantges de sorra fina. Si voleu sentir-vos de nou com uns marrecs, gaudireu de la muntanya russa de fusta Cyclone (de 1927), o de la nòria Deno's Wonder Wheel (de 1920) entre d'altres entreteniments. Per fer un mos, podeu anar al legendari Nathan's Famous a menjar un hot dog, els famosos entrepans van nèixer a Coney Island. Si passeu pel bar el 4 de juliol, podreu participar en el concurs de menjar hot dogs en 10 minuts, el record està en 69!
Cyclone a Coney Island

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada