divendres, 30 d’agost del 2013

New York: Roosevelt Island

L'última entrada de New York la volem dedicar a Roosevelt Island, una petita illa en el East River i sovint desconeguda als ulls dels turistes.
Durant molt de temps va ser la seu de diversos hospitals, alguns encara hi són, tot i que sembla que estiguin més abandonats que una altra cosa; i que ara amb la recuperació d'un espai verd dedicat al president Franklin D. Roosevelt i la construcció de noves vivendes de luxe sembla que estigui atraient a nous newyorkers, i no és per menys, les vistes de Manhattan des de l'illa són impressionants i també cinematogràfiques: recordeu el film Manhattan de Woody Allen?, el pont Queensboro apareixia en una escena i el personatge d'Allen confesava a Diane Keaton el seu amor per la ciutat de Nova York. 
Així doncs, si us voleu sentir com Allen i Keaton, contempleu el pont i el perfil il·luminat del skyline de Manhattan al caure el Sol... increïble!!
Aquí és on vam trobar el nostre apartament per passar uns dies a la city, gràcies a Airbnb.com. Hem tingut la sort de despertar-nos i anar a dormir amb aquest meravellós teló de fons!!
Queensboro Bridge
El Chrysler des de Roosevelt Is.
Vistes des de l'apartament de Roosevelt Island




2 comentaris:

  1. No puc parar de llegir el teu bloc, i m'estan entran unes ganes boges d'anar a new york!! Us tinc enveja sana!!
    Molts records i enhorabona pel magnífic viatge!!
    Una abraçada
    ESTER

    ResponElimina
  2. Gràcies Ester!!
    New York, que més et puc dir... hi ha una destinació millor?? I per a tu, que allò és el paradís de les cupcakes... Jejeje
    Petonets!!
    Marià

    ResponElimina