dilluns, 26 d’agost del 2013

New York, New York

Estem en el principi del final i ho fem a la ciutat que tant ens agrada, New York.
Poc volem dir d'aquesta ciutat que creiem imprescindible de veure. Tot i així, farem unes quantes recomanacions.
9/11 Memorial
Financial District: de les cendres del 9/11, s'aixeca un nou gratacel de dimensions descomunals que està predestinat a ser el més alt de la ciutat. A l'antic emplaçament de les Torres Bessones trobareu el 9/11 Memorial,un monument conmemoratiu titulat Reflecting Absence, dos estanys gegants on l'aigua cau en cascada simbolitzant l'absència dels milers de víctimes, els noms de les quals estan escrits al voltant, l'entrada és gratuïta deixant si voleu un donatiu.
Fent una volta pels carrers es pot veure la façana de Wall Street (no es pot visitar l'interior), al cantó està el Federal Hall on va jurar el càrrec de primer president d'EEUU, G. Washington.
En aquest barri no tot són oficines del poder financer, també hi trobareu dues esglèsies amb un petit cementiri: la St. Paul's Chapel (Broadway amb Fulton St.) i la Trinity Church (Broadway amb Wall St.).
Downtown
En direcció al City Hall podreu veure al 233 de Broadway el gratacel Woolworth Building, que va ser l'edifici més alt del món des de 1913 fins a la construcció del Chrysler Building.
Estàtua de la Llibertat
Una altre activitat gratuïta i molt recomanable és agafar el ferry a Staten Island per veure bones vistes del Downtown, l'Estàtua de la Llibertat, el Pont de Brooklyn i l'Illa Ellis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada