divendres, 16 d’agost del 2013

En ruta 4: Route 66

Avui, dia sencer de cotxe, més de 700 km. des de Visalia (Califòrnia) a Seligman (Arizona).
Mojave desert
De seguida que ens endinsem a l'est de Califòrnia el paisatge es va tornant més desèrtic, sobretot quan agafem la carretera 40 i comencem a veure el desert de Mojave, milles i milles del no-res!! De fet, en qualsevol moment podríem veure el coyote perseguint el correcaminos, bip bip!!
En aquest tram de la 40 es quan comencem a veure les primeres indicacions de la mítica Route 66, trens kilomètrics sense fi i carreteres rectes que es perden a l'horitzó.
Mural Route 66 a Needles
Un consell, si heu d'omplir el dipòsit de benzina espereu a creuar a l'estat d'Arizona. Per a que us feu una idea, a Needles (últim poble abans de sortir de Califòrnia) la gasolina costava més de 4$ el galó (3,78l) i tot just creuar el riu Colorado i entrar a Arizona, ens ha costat 3,25$, i més endavant encara l'hem vista més barata.



Ja a Arizona, en el poble de Bullhead City, a la riba del Colorado, ens trobem que a l'altra costat del riu destaquen un munt d'hotels i casinos. Perquè? Doncs perquè l'altra riba ja és Nevada, l'estat on el joc és el seu màxim exponent... però, ja arribarem a Las Vegas en un altre moment...
Arizona des de la Route 66
La propera parada ha estat en el poble de Kingman, la porta d'entrada a la Ruta 66 d'Arizona. A l'oficina d'informació ens han ajudat molt! Sortim carregats amb mapes, revistes del Grand Canyon, del territori de Navajo... I el més destacat, és que també tenen una botiga de souvenirs de la ruta 66. Mireu i remireu, no té cap desperdici, sobretot les camises i armilles de cuir, entre d'altres frikismes.
Seguim la ruta 66 fins al poble de Seligman, on tenim el motel reservat: Romney Motel, que hem trobat per Booking, un dels més asequibles de la zona i a prop del Grand Canyon.
Cars a Seligman
Seligman no té cap desperdici!! Els guionistes de Cars es podrien haver inspirat en aquest petit poble, nosaltres l'aconsellem com a base d'operacions pel Grand Canyon i voltants. I per menjar, us recomanem el restaurant Westside Lilo's Cafe, racions gegants, bon tracte i preus raonables. A més a més, el restaurant és tot un museu de la R66, fotos, animals dissecats i moltes referències a Alemanya.

2 comentaris:

  1. Aixó deu ser l,America profunda!!!! Guauuuu ens encanta. Dani i Sonia

    ResponElimina
  2. El meu dubte es qui es el coyote i qui es el correcaminos... Montse

    ResponElimina