dilluns, 5 d’agost del 2013

Whale watching

Finalitzem la nostra estada a Canada amb una excursió per veure balenes. De fet, serà el segon intent, però com que no vam veure cap ni una, les companyies que oferten les excursions t'asseguren veure balenes i si no és així et permeten tornar a anar-hi sense data de caducitat.
Steveston
De companyies en trobareu moltes, tant a Vancouver ciutat com a l'illa de Vancouver. Nosaltres hem escollit la Vancouver Whale Watch amb seu a Steveston, un poble de pescadors al sud de Vancouver, que pertany a la població de Richmond. Aquesta part de costa conserva tot el seu encant d'un antic poble de pescadors. De fet, en el moll ens trobem un mercat de peix fresc i en un carrer del costat tot un farmer market, ho hem vist el diumenge, així que suposem que ho fan aquest dia.
L'excursió per veure balenes et porta per les illes que comparteixen Canadà i EEUU. Té una durada aproximada de 5 hores en la qual si hi ha sort es poden veure foques, orques, balenes i àguiles.
En aquest segon intent hem tornat a veure les foques i les àguiles i per fi les ansiades balenes, eren exemplars de Minkie whale (rorquals d'aleta blanca). Les orques suposem que estan de vacances a Alaska, tot i que d'abril a octubre és una zona excel·lent per veure-les.
Àguila contemplant l'oceà

Foques prenent el sol

Balena sortint a respirar


1 comentari:

  1. És emocionant veure balenes, quan les tens aprop és quasi màgic! El viatge per Canadà ha estat impressionant, a la que puguem seguim les vostres passes!

    ResponElimina